Drupal of WordPress Als CMS

Drupal of WordPress als CMS. Wij zeggen WordPress!

We ontwerpen en bouwen WordPress websites voor een keur aan klanten.

Er zijn een aantal redenen om WordPress boven Drupal te verkiezen. De belangrijkste is deze. WordPress is in tegenstelling tot Drupal als CMS erg goed vindbaar voor zoekmachines als Google (ook wel Search Engine Optimalisation SEO genoemd). WordPress wordt ontwikkeld door 400.000 programmeurs wereldwijd.
Ben je op zoek naar een WordPress Cursus? Kijk dan niet verder. DOYOUREADME?! biedt de mogelijkheid om de ins en outs van WordPress onder knie te krijgen. Ga naar onze contact pagina om meer informatie aan te vragen over deze WordPress cursus.

DOYOUREADME?! heeft gewerkt in opdracht van grote namen als Tele2, Gemeentemuseum Den Haag, Procter & Gamble, ilse media en de Nationale Postcode Loterij. Maar ook kleinschaliger voor bijvoorbeeld Heeii, Pincsale, Commissie Brinkman, JOIN, BALSA films en ons lifestyle blog DOYOUREADME Daily.

Dus heeft u strategisch advies nodig, een website met WordPress als CMS, of toch Drupal, of een nieuwe huisstijl?

Bekijk ons laatste werk
Neem contact met ons op!

Website Drupal WordPress CMS SEO Optimalisatie Ontwerp Bouw

Over DOYOUREADME?!

DOYOUREADME?! houdt van internet. Sterker, we zijn overdag 80% van haar tijd ergens online te vinden. Maar laat dat je niet misleiden. We vinden vooral dat een online strategie moet passen bij wie je bent. Als individu, als merk, als bedrijf.

We zien dat onze opdrachtgevers vaak met dezelfde vragen naar ons toe komen. Al dan niet ingegeven door het in enorm tempo veranderende media landschap. Wat gisteren nieuw was, is vandaag oud.

Tien jaar ervaring in off- en online reclame en media maakt DOYOUREADME?! een goede partner in de ontwikkeling van uw -online- concept, product of droom. Tien jaar is te jong om oud en achterhaald te zijn en te oud om onbetrouwbaar te zijn.
Wij begrijpen dat niet iedereen tijd danwel zin heeft om alles bij te kunnen houden. Wij vinden ook dat iedereen zijn specifieke specialiteiten heeft. DOYOUREADME?! is goed in het ontwerpen & bouwen van frisse websites en het verzorgen van content ervoor.

Wij kunnen je daarom helpen met een gedegen advies op het gebied van sociale media en het nut ervan, maar kunnen ook een freelance content redactie opzetten. Op die manier blijft de website altijd actueel en aanwezig binnen de relevante sociale media kanalen, zonder dat het ten koste gaat van de de eigen resources. We hebben veel ervaring en autoriteit opgebouwd, met onder andere het internationale blog DOYOUREADME Daily?! Op deze website schrijven we al jaren over lifestyle, muziek en kunst en bereiken we maandelijks een groot gemĂȘleerd publiek.

We werken met professionele programmeurs, vormgevers en producenten. Zodat u altijd het beste resultaat krijgt voor een goede prijs. Voor elk budget is een goede oplossing.

dyrmdaily on Vimeo

active