Film serie Inspired By voor Gemeentemuseum Den Haag

Voor het gemeentemuseum Den Haag werd DOYOUREADME?! gevraagd een serie films te maken. Deze serie, Inspired By genaamd, geeft hedendaagse kunstenaar een podium om te vertellen over hun grote inspiratie.

De eerste aflevering werd gemaakt met Britse kunstenaar David Batchelor. Hij maakte in het gemeentemuseum Den Haag een tentoonstelling ‘Magic Hour’ genaamd en vertelt over één van zijn grootste inspiratiebronnen: Piet Mondriaan’s Victory Boogie Woogie.

DOYOUREADME?! verzorgde de gehele productie, regie, camera, postproductie, art work en audionabewerking. De originele muziek is van bevriende Amerikaanse artiest Blithe Field.

Over DOYOUREADME?!

DOYOUREADME?! houdt van internet. Sterker, we zijn overdag 80% van haar tijd ergens online te vinden. Maar laat dat je niet misleiden, we vinden vooral dat een online strategie moet passen bij wie je bent. Als individu, als merk, als bedrijf.

We constateren dat onze opdrachtgevers veelal met dezelfde vragen worstelen, al dan niet ingegeven door het in enorm tempo veranderende media landschap. Wat gisteren nieuw was, ligt morgen wellicht weg te kwijnen in de krochten van de huidige technologische revolutie.

We werken met professionele developers, vormgevers en producenten, zodat u altijd het beste resultaat krijgt voor een goede prijs. Voor elk budget is een passende oplossing.

DOYOUREADME?! heeft gewerkt in opdracht van grote namen als Tele2, Gemeentemuseum Den Haag, Procter & Gamble, ilse media en de Nationale Postcode Loterij. Maar ook kleinschaliger voor bijvoorbeeld Heeii, Pincsale, Commissie Brinkman, JOIN, BALSA films en ons lifestyle blog DOYOUREADME Daily.

Dus heeft u strategisch advies nodig, een nieuwe website, of een nieuwe huisstijl?

Neem contact met ons op!  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • E-Mail
dyrmdaily on Vimeo

active