Huisstijl en website GREENCLOUDS

Voor de groenste en meest innovatieve ICT start up van dit moment, GREENCLOUDS, hebben we het ontwerp van het logo verzorgd en de communicatie strategie onder handen genomen.

GREENCLOUDS gaat de cloud computing en datahosting wereld veroveren en gaat dat op een duurzame manier doen.

Samen met storyteller LGND werd de corporate story en bijbehorende ass kicking pitch presentatie opgezet, in nauwe samenwerking met het GREENCLOUDS team.

Daarnaast werd de WordPress website ontworpen en gerealiseerd, geoptimaliseerd voor zoekmachines en werken we dagelijks aan het verbeteren en evolueren van deze website.

Over DOYOUREADME?!

DOYOUREADME?! houdt van internet. Sterker, we zijn overdag 80% van haar tijd ergens online te vinden. Maar laat dat je niet misleiden, we vinden vooral dat een online strategie moet passen bij wie je bent. Als individu, als merk, als bedrijf.

We werken met professionele developers, vormgevers en producenten, zodat u altijd het beste resultaat krijgt voor een goede prijs. Voor elk budget is een passende oplossing.

DOYOUREADME?! heeft gewerkt in opdracht van grote namen als Tele2, Gemeentemuseum Den Haag, Procter & Gamble, ilse media en de Nationale Postcode Loterij. Maar ook kleinschaliger voor bijvoorbeeld Heeii, Pincsale, Commissie Brinkman, JOIN en BALSA films.

Dus heeft u strategisch advies nodig, een nieuwe website, of een nieuwe huisstijl?

Neem contact met ons op!  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • E-Mail
dyrmdaily on Vimeo

active