Over DOYOUREADME?!

DOYOUREADME?! houdt van internet. Sterker, DOYOUREADME?! is overdag 80% van haar tijd ergens online te vinden. Maar laat dat je niet misleiden, we vinden vooral dat een online strategie moet passen bij wie je bent. Als individu, als merk, als bedrijf.

We constateren dat onze opdrachtgevers veelal met dezelfde vragen worstelen, al dan niet ingegeven door het in enorm tempo veranderende media landschap. Wat gisteren nieuw was, ligt morgen wellicht weg te kwijnen in de krochten van de huidige technologische revolutie.

Vragen die we regelmatig tegenkomen:

  • ‘Ik weet dat ik een nieuwe website nodig heb, maar weet niet waar te beginnen?!’
  • ‘Is het belangrijk om op alle sociale media kanalen aanwezig te zijn, om ze te monitoren?’
  • ‘Is het nodig om zoekresultaat bij Google in te kopen, of kom je er ook door je een website te optimaliseren voor deze zoekmachines?’
  • ‘Is functie belangrijker dan vorm?’
  • ‘Ik wil wel een actuele website, maar heb niet de tijd om deze van content te voorzien. Hoe los ik dat op?’

Het zijn logische vragen waar we graag antwoord op geven.
Dat doen we niet online, maar in een persoonlijk gesprek en een kop koffie of thee. Omdat we vinden dat hoe klein of groot uw bedrijf ook is, elke vraag een persoonlijke antwoord verdiend.

We nodigen je graag uit voor een kop koffie. In dit vrijblijvende en kosteloze gesprek maken we een balans tussen de wensen en de mogelijkheden.
Bekijk de websites die we maakten


Kennis & content

Een ander taboe is het begrijpelijke ‘gebrek’ aan kennis. ‘Hebben jullie nog geen Facebook Fan page?!’ ‘Je Twittert toch wel..?’ Door alle veranderingen en het persoonlijke karakter van het internet, gaat ‘iedereen’ er maar vanuit dat je op de hoogte bent alle laatste online ontwikkelingen.‘Zit je nog niet op Facebook?’ ‘Je Twittert toch wel?!’ ‘Je weet wel, SEO!’
Wij begrijpen dat niet iedereen tijd danwel zin heeft om alles bij te kunnen houden. Wij vinden ook dat iedereen zijn specifieke specialiteiten heeft. DOYOUREADME?! is goed in het ontwerpen & bouwen van frisse websites en het verzorgen van content ervoor.

Wij kunnen je daarom helpen met een gedegen advies op het gebied van sociale media en het nut ervan, maar kunnen ook een freelance content redactie opzetten. Op die manier blijft de website altijd actueel en aanwezig binnen de relevante sociale media kanalen, zonder dat het ten koste gaat van de de eigen resources. We hebben veel ervaring en autoriteit opgebouwd, met onder andere het internationale blog DoYouReadMe Daily?! Op deze website schrijven we al jaren over lifestyle, muziek en kunst en bereiken we maandelijks een groot gemĂȘleerd publiek.
Ga naar ons inspiratie blog DoYouReadMe Daily


Achtergrond

Tien jaar ervaring in off- en online reclame en media maakt DOYOUREADME?! een goede partner in de ontwikkeling van uw -online- concept, product of droom.
Tien jaar is te jong om oud en achterhaald te zijn en te oud om onbetrouwbaar te zijn.

DOYOUREADME?!?! werkt met professionele developers, vormgevers en producenten, zodat u altijd het beste resultaat krijgt voor een goede prijs. Voor elk budget is een passende oplossing.

DOYOUREADME?! heeft gewerkt in opdracht van grote namen als Tele2, Gemeentemuseum Den Haag, Procter & Gamble, ilse media en de Nationale Postcode Loterij. Maar ook kleinschaliger voor bijvoorbeeld Heeii, Pincsale, Commissie Brinkman, JOIN en BALSA films.

Dus heeft u strategisch advies nodig, een nieuwe website, of een nieuwe huisstijl?
Neem dan contact met DOYOUREADME?! op.

Contactgegevens DOYOUREADME?!

dyrmdaily on Vimeo

active