Responsive Webdesign

Responsive webdesign, wat is dat eigenlijk?

DOYOUREADME?! heeft veel ervaring met responsive webdesign. We ontwerpen en bouwen WordPress websites voor een keur aan klanten. Responsive webdesign maakt het mogelijk om een website in één enkele versie te optimaliseren voor verschillende schermresoluties. De website past zich aan op de grootte van het scherm zonder in te boeten aan content of functionaliteit. Het is zelfs mogelijk bepaalde elementen wel of juist niet te tonen op basis van de schermresolutie. Denk aan het tonen van shortlinks naar belangrijke artikelen op een smartphone, of het opnemen van een sitemap in de footer om de gebruiker meer inzicht te geven in de opbouw van de website.
Ben je op zoek naar een website met responsive webdesign? Kijk dan niet verder. DOYOUREADME?! ontwerp en bouwt deze websites. Ga naar onze contact pagina om meer informatie aan te vragen.

We bouwen vrijwel alles in WordPress. WordPress is een gebruiksvriendelijk content management systeem. Het is erg goed vindbaar voor zoekmachines als Google (ook wel Search Engine Optimalisation SEO genoemd). WordPress wordt ontwikkeld door 400.000 programmeurs wereldwijd.

DOYOUREADME?! heeft gewerkt in opdracht van grote namen als Tele2, Gemeentemuseum Den Haag, Procter & Gamble, ilse media en de Nationale Postcode Loterij. Maar ook kleinschaliger voor bijvoorbeeld Heeii, Pincsale, Commissie Brinkman, JOIN, BALSA films en ons lifestyle blog DOYOUREADME Daily.

Dus heeft u strategisch advies nodig, een responsive webdesign website, een nieuwe website, of een nieuwe huisstijl?

Bekijk ons laatste werk
Neem contact met ons op!

Responsive webdesign WordPress cursus Den Haag SEO Optimalisatie Ontwerp Bouw

Over DOYOUREADME?!

DOYOUREADME?! houdt van internet. Sterker, we zijn overdag 80% van haar tijd ergens online te vinden. Maar laat dat je niet misleiden. We vinden vooral dat een online strategie moet passen bij wie je bent. Als individu, als merk, als bedrijf.

We zien dat onze opdrachtgevers vaak met dezelfde vragen naar ons toe komen. Al dan niet ingegeven door het in enorm tempo veranderende media landschap. Wat gisteren nieuw was, is vandaag oud.

Tien jaar ervaring in off- en online reclame en media maakt DOYOUREADME?! een goede partner in de ontwikkeling van uw -online- concept, product of droom. Tien jaar is te jong om oud en achterhaald te zijn en te oud om onbetrouwbaar te zijn.
Wij begrijpen dat niet iedereen tijd danwel zin heeft om alles bij te kunnen houden. Wij vinden ook dat iedereen zijn specifieke specialiteiten heeft. DOYOUREADME?! is goed in het ontwerpen & bouwen van frisse websites en het verzorgen van content ervoor.

Wij kunnen je daarom helpen met een gedegen advies op het gebied van sociale media en het nut ervan, maar kunnen ook een freelance content redactie opzetten. Op die manier blijft de website altijd actueel en aanwezig binnen de relevante sociale media kanalen, zonder dat het ten koste gaat van de de eigen resources. We hebben veel ervaring en autoriteit opgebouwd, met onder andere het internationale blog DOYOUREADME Daily?! Op deze website schrijven we al jaren over lifestyle, muziek en kunst en bereiken we maandelijks een groot gemêleerd publiek.

We werken met professionele programmeurs, vormgevers en producenten. Zodat u altijd het beste resultaat krijgt voor een goede prijs. Voor elk budget is een goede oplossing.

dyrmdaily on Vimeo

active