SEO Checklist DOYOUREADME?!

SEO Checklist downloaden voor schrijven website teksten

Elk -startend- bedrijf komt het tegen: zoekmachine optimalisatie, of Search Engine Optimalisation (SEO). In het huidige digitale tijdperk kun je je het gewoonweg niet permitteren om dit links te laten liggen. Online marketing betekent zichtbaar zijn in de wereld van de gewenste doelgroep. En Google is in veel gevallen de sleutel naar die wereld.


Naast het inkopen van Google’s Ad Words kun je als onderneming ook zelf een flink steentje bijdragen. Het optimaliseren van de website content voor zoekmachines, is vaak eenvoudiger dan je denkt. Hieronder vind je de DOYOUREADME?! SEO Checklist waarlangs web teksten kunnen worden gelegd. Voor meer tips en tricks of een complete workshop, neem contact met ons op via bezoek onze contactpagina.

Gouden regel SEO tekst.
Voor het schrijven van een goede SEO tekst, is er eigenlijk maar 1 belangrijke regel: kies 1 woord of een samenstelling van enkele woorden uit als focus voor de tekst (we noemen dit vanaf nu trefwoord of -woorden). Dit trefwoord is waar je in de Google zoekresultaten graag op gevonden wil worden. Bij het schrijven van de content zal dit trefwoord steeds terug komen in verschillende vormen en maten. DOYOUREADME?! neemt je mee van kop tot staart om te zorgen dat je handig wordt in het SEO schrijven!

De DOYOUREADME?! SEO Checklist is voor de meeste website content systemen (zoals WordPress of Drupal) te gebruiken. Staan er termen in die niet bekend klinken? Neem gerust contact met ons op.

Om de SEO Checklist te downloaden vragen we je in ruil om een Tweet, Facebook like of Google+.
Nadat je dat gedaan hebt, zal deze pagina zichzelf herladen en zul je de downloadlink naar de SEO Checklist te zien krijgen! LET OP: Het kan een paar seconden duren voordat de download link zichtbaar wordt.

Contactgegevens DOYOUREADME?!

dyrmdaily on Vimeo

active