Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

  WordPress website: waarom?

  WordPress is in 2003 gestart om met weinig moeite het publiceren van tekst en andere content op het web gemakkelijker te maken.

  De eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Inmiddels is WordPress uitgegroeid tot het grootste open source project op het web en maken bedrijven, bloggers en andere instellingen steeds vaker de overstap naar WordPress.
  Niet minder dan 16% van de websites op het internet zijn gebouwd op WordPress. Nummer 2, Joomla, volgt op gepaste afstand: 2.8%.

  Het content management systeem (kortweg CMS) waar WordPress op draait is ontworpen om ook de minder technisch onderlegden onder ons zonder moeite content te kunnen laten publiceren op een website.

  Over de hele wereld werken ruim 400.000 ontwikkelaars aan de groei van dit fenomeen.

  DOYOUREADME?! werkt al jaren met dit platform en heeft ruime ervaring en kennis opgebouwd om een complete website, shop of community te kunnen opleveren.

  Meer weten over de mogelijkheden?

  Neem contact met ons op

  WordPress & SEO

  SEO, ofwel Search Engine Optimalisation is een hot item in de huidige markt. Zichtbaar zijn in de zoekresultaten, het opbouwen van organisch bereik door middel van SEO worden steeds belangrijkere middelen in de strijd im de aandacht van de consument.

  De early adapters onder bloggers en ontwikkelaars, hadden al snel in de gaten dat veel van de bestaande technische platformen, niet zoekmachine vriendelijk waren.
  WordPress, ooit gebouwd voor en door bloggers, heeft als 1 van haar USP’s dat de structuur zeer toegankelijk is voor zoekmachines.

  DoYouReadMe?! heeft de nodige ervaring; de vindbaarheid van alle websites die we bouwden is verbeterd.

  Meer weten over SEO?
  Contact met DOYOUREADME?!

  Wat is Responsive Web design?

  Responsive Web Design betekent dat het ontwerp van de website zich aanpast aan het medium waar het op wordt bekeken. Op deze manier hoef je in veel gevallen geen extra kosten uit te geven aan een mobiele website, of een app.

  DOYOUREADME?! heeft zich hierin gespecialiseerd. Testen? Verklein je browser scherm maar eens, dan zul je zien dat de website van DOYOUREADME?! met je mee verandert. Of bekijk de site eens op je smartphone of tablet!

  Ook zo’n multifunctionele website? Neem contact met ons op!
  Contact met DOYOUREADME?!

  Kan DOYOUREADME?! mijn website hosten?

  DoYouReadMe?! is geen provider of webruimte host-partij. Wij kunnen zeker een adviserende rol spelen in de zoektocht naar een goede partij. Bij de bouw van onze websites voor opdrachtgevers werken we vaak met een vaste partner.

  Meer info?
  Contact met DOYOUREADME?!

  Bouwen jullie ook niet-WordPress websites?

  Het mag duidelijk zijn dat we van WordPress houden en WordPress van ons. Maar uiteraard kun je bij DOYOUREADME?! ook terecht voor websites die op een ander platform of code gebouwd dienen te worden. Daarnaast maken we ook tablet en mobiele apps. Interesse?
  Contact met DOYOUREADME?!

  Ik ben mijn log-in van mijn website vergeten

  Stuur ons even een mailtje, Dan helpen we je graag op weg of sturen we je een nieuw wachtwoord.
  Naar het contactformulier

  Doen jullie ook drukwerk?

  Jazeker! We begeleiden je óf tot de deur van de drukker (we kennen overal in het land wel een goede) óf we nemen alles voor je uit handen en loodsen je door het gehele traject.
  Neem contact met ons op

  Hebben jullie vacatures?

  Momenteel heeft DOYOUREADME?! plek voor een stagair. Maar laat dat je niet tegenhouden om ons je CV in te sturen.

  Daarnaast zijn we altijd op zoek naar freelancers om ons netwerk met professionals uit te breiden. Dus stuur ons een mailtje met daarin alles wat we van je moeten weten. We zijn vaak op zoek naar een extra paar handen.
  Gegevens DOYOUREADME?!

  SEO Checklist DOYOUREADME?!

  SEO Checklist downloaden voor schrijven website teksten

  Elk -startend- bedrijf komt het tegen: zoekmachine optimalisatie, of Search Engine Optimalisation (SEO). In het huidige digitale tijdperk kun je je het gewoonweg niet permitteren om dit links te laten liggen. Online marketing betekent zichtbaar zijn in de wereld van de gewenste doelgroep. En Google is in veel gevallen de sleutel naar die wereld.


  Naast het inkopen van Google’s Ad Words kun je als onderneming ook zelf een flink steentje bijdragen. Het optimaliseren van de website content voor zoekmachines, is vaak eenvoudiger dan je denkt. Hieronder vind je de DOYOUREADME?! SEO Checklist waarlangs web teksten kunnen worden gelegd. Voor meer tips en tricks of een complete workshop, neem contact met ons op via 020 3080 191 of bezoek onze website DOYOUREADME.nl

  Gouden regel SEO tekst.
Voor het schrijven van een goede SEO tekst, is er eigenlijk maar 1 belangrijke regel: kies 1 woord of een samenstelling van enkele woorden uit als focus voor de tekst (we noemen dit vanaf nu trefwoord of -woorden). Dit trefwoord is waar je in de Google zoekresultaten graag op gevonden wil worden. Bij het schrijven van de content zal dit trefwoord steeds terug komen in verschillende vormen en maten. DOYOUREADME?! neemt je mee van kop tot staart om te zorgen dat je handig wordt in het SEO schrijven!
  Naar de DOYOUREADME?! SEO Checlist

dyrmdaily on Vimeo

active