Video Bewerking

Video bewerking tegen een scherpe prijs is waar DOYOUREADME?! van houdt

We hebben veel ervaring met video bewerking. Met het regisseren, bewerken en produceren van web video voor een keur aan klanten.

DOYOUREADME?! heeft gewerkt in opdracht van grote namen als Tele2, Gemeentemuseum Den Haag, Procter & Gamble, ilse media en de Nationale Postcode Loterij. Maar ook kleinschaliger voor bijvoorbeeld Heeii, Pincsale, Commissie Brinkman, JOIN, BALSA films en ons lifestyle blog DOYOUREADME Daily.

Dus heeft u video bewerking nodig, een editor, artwork of een nieuwe huisstijl?

Bekijk ons laatste werkNeem contact met ons op!

Websites Video Bewerking SEO Optimalisatie Ontwerp Bouw

Over DOYOUREADME?!

DOYOUREADME?! houdt van internet. Sterker, we zijn overdag 80% van haar tijd ergens online te vinden. Maar laat dat je niet misleiden. We vinden vooral dat een online strategie moet passen bij wie je bent. Als individu, als merk, als bedrijf.

We zien dat onze opdrachtgevers vaak met dezelfde vragen naar ons toe komen. Al dan niet ingegeven door het in enorm tempo veranderende media landschap. Wat gisteren nieuw was, is vandaag oud.

Tien jaar ervaring in off- en online reclame en media maakt DOYOUREADME?! een goede partner in de ontwikkeling van uw -online- concept, product of droom. Tien jaar is te jong om oud en achterhaald te zijn en te oud om onbetrouwbaar te zijn.
Wij begrijpen dat niet iedereen tijd danwel zin heeft om alles bij te kunnen houden. Wij vinden ook dat iedereen zijn specifieke specialiteiten heeft. DOYOUREADME?! is goed in het ontwerpen & bouwen van frisse websites en het verzorgen van content ervoor.

Wij kunnen je daarom helpen met een gedegen advies op het gebied van sociale media en het nut ervan, maar kunnen ook een freelance content redactie opzetten. Op die manier blijft de website altijd actueel en aanwezig binnen de relevante sociale media kanalen, zonder dat het ten koste gaat van de de eigen resources. We hebben veel ervaring en autoriteit opgebouwd, met onder andere het internationale blog DOYOUREADME Daily?! Op deze website schrijven we al jaren over lifestyle, muziek en kunst en bereiken we maandelijks een groot gemĂȘleerd publiek.

We werken met professionele cameramensen, regisseurs, editors en producenten. Zodat u altijd het beste resultaat krijgt voor een goede prijs. Voor elk budget is een goede oplossing.

dyrmdaily on Vimeo

active